Anslagstavlan

<< Tillbaka
Sommar sol och sköna balkongkvällar - VIKTIGT
Skrivet av styrelsen 2021-07-13 14:39.

Sommartid då är det mysigt att njuta på balkongen. Tänk då på att begränsa ljudvolymen. Vår gemensamma innegård gör att ljudet hörs tydligt till grannarna. Vi vill passa på att påminna om våra trivselregler för allas trivsel. Framför allt reglerna om tystnad. Inga partyn eller efterfester efter midnatt. Trivselreglerna kan läsas och sitter uppsatta i entrén.

Gård och fasad
Just nu ser styrelsen över gårdens utformning för en uppgradering. Vi har tagit fram ett första utkast och arbete pågår. Allt för att göra gården lite mysigare i form av sittplatser, belysning och cykelställ. Fasaden på väggen mot nr 23 kommer också att fixas. Putsbättring och efter omdragning av stuprännan, kommer den att målas om med ett vackert motiv.

Balkongskydden är nu monterade. I fortsättning gäller att enbart samma modell accepteras och beställs hos Myrins Textil (tvärs över gatan) och monteras av dem, för den som önskar ett sådant i framtiden.

Sophantering kräver bättring
Vi behöver än en gång tänka till om sophanteringen. Sopor slängs i första hand i luckorna i entrén. Hårda otympliga material såsom stora saker eller pizzakartonger etc återvinns och läggs i återvinningsrummet. Där kan man även slänga grovsopor. Inget hushållsavfall i återvinningsrummen.

Huvudregel:
Släng hushållsavfall i sopnedkasten i entrén. Saker som inte med lätthet går ner där, sortera i återvinningsrummet eller lägg ibland grovsopor. Dessutom gäller att ju mer vi sorterar, ju billigare blir det och kan påverka våra avgifter i framtiden. Nu vill vi att alla hjälps åt med detta och att vi inte behöver påminna om detta mer.

KONTAKT
Ni når styrelsen via kontaktformuläret på hemsidan. Där står också hur ni göra en felanmälan om det behövs.

Ha nu en skön sommar önskar styrelsen


| Mer

Nästa styrelsemöte

2021-09-01

Styrelsesidorna
Frågor om avgifter/hyror

SBC 0771 - 722 722
Mån - fre kl 07-21
eller via webben - Klicka härFELANMÄLAN

Görs via formuläret här på hemsidan.
Klicka här FelanmälanAKUTA FEL / JOUR

FF Fastighetsservice 0771-330 300
Låsinväst låsöppning 031-80 24 24


VIKTIGT
om brandskyddet i vårt hus


bredband.kastell21.se


tivo.kastell21.se

© BRF Kastellgatan 21, Göteborg 2021, 769604-4705, @ Maila styrelsen